Pikabo-bamsen: Uavgjort

 

Pikabo ga bamsen en lærepenge. Eller omvendt.

Skrevet tirsdag 15. juli 2003 08:20

Eline er glad for å ha Pikabo tilbake ved hytta. Følelsene var åpenbart gjensidige.


For en tid siden satte vi Mike og Pikabo på andre siden av lagunen for å holde reven unna ærfuglene våre. Det stoppet reven, men ikke bjørnen. Hundene har ligget flate og musestille mens bamsen har passert. Men her forleden hadde Pikabo sett seg lei på denne trafikken. Med strittende nakkebust og flekkende tenner stilte hun seg midt i veien for bjørnen. Fra hytta kunne vi ikke annet enn å beskue det hele.

Først noen sekunder skyggeboksing, hvorpå bamsen plutselig langet ut en høyre sving så Pikabo trillet bortover bakken. Dog ikke mer forfjamset enn at hun var raskt på beina og like aggressivt klar til ny runde. Det endte med at bjørnen gikk i en stor bue rundt henne.

Vi var lettet over at det gikk bra, men ønsker definitivt ikke en returkamp. Vi har nå flyttet begge hundene tilbake til hundegården. Nå får heller reven komme.
[tilbake]
[til artikkelregisteret]

 


Været:

6°C Liten kuling

onsdag 23. juli 2003 07:35
Siste værmelding fra Austfjordneset. Takk for laget! Fra nå av må dere gjette dere til vindretningen i Wijdefjorden.
[logg]


Gode Råd:

e8IsM3 

Ukens bilde:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa

(klikk på bildet for større versjon)

[se arkiv over "ukens bilder"]


Hold deg oppdatert!
Vi sender ut en e-post omtrent en gang i måneden, med oppdateringer fra Austfjordneset. Ønsker du å motta denne, legg inn e-post adressa di [her].
 


Besøkende:
-
totalt:
- denne mnd:
- i dag:
- akkurat nå:


(telleren startet 08.10.02)

Email:
Vi er å treffe på
stein@austfjordneset.no. Adressen har en begrensning slik at vi ikke mottar mail som er større enn 200 kb. Det er kanskje grunnen til at mange savner svar på mailene sine. Det beste er om mailene ikke inneholder vedlegg som f.eks bilder. Det tar veldig lang tid å laste ned slike vedlegg, samt kostnadene er skyhøye.


 
e8IsM3