Båtsesongen er i gang!

 

Skrevet fredag 18. juli 2003 08:50

Aksjonsradiusen vår har øket radikalt, og det var en fryd å komme på sjøen. Men det er snart slik at det eneste vi får brukt båten til er å frakte utstyret vårt om bord på Nordsyssel for hjemreisen.


Endelig har båtsesongen startet i Wijdefjorden.
Årets første båttur gikk i går til Bjørnnesholmen for å sanke dun og egg. Det var nedslående. Vi tipper det er isen som har ligget så lenge som har gitt bjørn og rev lettvint tilgang til alle øyer og holmer. Der hvor det i fjor var tett med ærfuglreder, var det i år ingen ting å se. På hele øya fant vi ett rede med tre egg, fire med to egg og fem med ett egg. Ikke noe dun. Ærfuglhunnene vagget rundt i titalls og visste ikke helt hvor de skulle gjøre av seg.

MEN, nå har vi i alle fall båten på vannet!![tilbake]
[til artikkelregisteret]

 


Været:

6°C Liten kuling

onsdag 23. juli 2003 07:35
Siste værmelding fra Austfjordneset. Takk for laget! Fra nå av må dere gjette dere til vindretningen i Wijdefjorden.
[logg]


Gode Råd:

e8IsM3 

Ukens bilde:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa

(klikk på bildet for større versjon)

[se arkiv over "ukens bilder"]


Hold deg oppdatert!
Vi sender ut en e-post omtrent en gang i måneden, med oppdateringer fra Austfjordneset. Ønsker du å motta denne, legg inn e-post adressa di [her].
 


Besøkende:
-
totalt:
- denne mnd:
- i dag:
- akkurat nå:


(telleren startet 08.10.02)

Email:
Vi er å treffe på
stein@austfjordneset.no. Adressen har en begrensning slik at vi ikke mottar mail som er større enn 200 kb. Det er kanskje grunnen til at mange savner svar på mailene sine. Det beste er om mailene ikke inneholder vedlegg som f.eks bilder. Det tar veldig lang tid å laste ned slike vedlegg, samt kostnadene er skyhøye.


 
e8IsM3