Knalltur

 

Fredag lot vi pakking være pakking og dro på årets lengste fottur. Nok en gang etter pådriv fra Ragnhild. Det ble en knalltur i knallvær.

Skrevet søndag 20. juli 2003 12:45

Breporten på Tryggvebreen.


Endelig kom vi oss alle inn på Tryggvebreen. Det var spennende å se nye fjell og nytt terreng. Og FOR noen fjell det er der inne. Hadde det vært i gamle dager…

Ragnhild stekte potetlefser på morgenen, og vi hadde med pølser og ketchup og primus. Det var knallvær og det ble en kjempetur. Vi var helt innpå flata på Tryggvebreen, med utsikt innover Atomfjellene. Før vi kom så langt var det imidlertid plagsomt mye mygg for første gang dette året. Og vi fant masse nye blomster – og sopp!

Vi var redd det skulle bli litt langt for Ingvill. Men da vi kom hjem etter nesten åtte timer, var hun den eneste som hadde overskudd til å fortsette å springe og hoppe og sykle og førstemann hit og førstemann dit. Det er utvilsomt hun som redder familiens gjennomsnittskondisjon etter dette året.
[tilbake]
[til artikkelregisteret]

 


Været:

6°C Liten kuling

onsdag 23. juli 2003 07:35
Siste værmelding fra Austfjordneset. Takk for laget! Fra nå av må dere gjette dere til vindretningen i Wijdefjorden.
[logg]


Gode Råd:

e8IsM3 

Ukens bilde:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa

(klikk på bildet for større versjon)

[se arkiv over "ukens bilder"]


Hold deg oppdatert!
Vi sender ut en e-post omtrent en gang i måneden, med oppdateringer fra Austfjordneset. Ønsker du å motta denne, legg inn e-post adressa di [her].
 


Besøkende:
-
totalt:
- denne mnd:
- i dag:
- akkurat nå:


(telleren startet 08.10.02)

Email:
Vi er å treffe på
stein@austfjordneset.no. Adressen har en begrensning slik at vi ikke mottar mail som er større enn 200 kb. Det er kanskje grunnen til at mange savner svar på mailene sine. Det beste er om mailene ikke inneholder vedlegg som f.eks bilder. Det tar veldig lang tid å laste ned slike vedlegg, samt kostnadene er skyhøye.


 
e8IsM3