I morgen kan vi si…

 

-I morgen kan vi si at i morgen skal vi heim! Ingvill har full oversikt. Eline gleder seg. Og gruer seg. Og gleder seg. Og gruer seg. Og… vi andre prøver å stålsette oss.

Skrevet tirsdag 22. juli 2003 15:35

Status etter ett år: Fem nye centimeter! Eline hadde tre. Far lå midt imellom, men da ble målbåndet lagt litt annerledes.


Etter all sannsynlighet skjer det torsdag ettermiddag, om to dager: Avløsning på Austfjordneset. Da er det definitivt slutt. Vi pakker og rydder og pakker og rydder. Og klemmer inn en og annen tur. I går var vi ned til den gamle teltplassen vår fra i fjor sommer sør for Einsteinvannet og stekte pølser og markerte at syklusen var fullendt.

Mer enn noen er kanskje Ingvill den av oss som mest uforbeholdent har funnet seg til rette på Austfjordneset. Hun er også den som mest uforbeholdent ser fram til å komme hjem. Jeg misunner henne evnen til å se lyst på alt som ligger foran seg og ikke tenke på hva hun nå mister.

For eksempel dette: -Jeg gleder meg til jeg skal til farmor og farfar, for der er det lov å ha brødskive med brunost, og honning oppå brunosten.[tilbake]
[til artikkelregisteret]

 


Været:

6°C Liten kuling

onsdag 23. juli 2003 07:35
Siste værmelding fra Austfjordneset. Takk for laget! Fra nå av må dere gjette dere til vindretningen i Wijdefjorden.
[logg]


Gode Råd:

e8IsM3 

Ukens bilde:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa

(klikk på bildet for større versjon)

[se arkiv over "ukens bilder"]


Hold deg oppdatert!
Vi sender ut en e-post omtrent en gang i måneden, med oppdateringer fra Austfjordneset. Ønsker du å motta denne, legg inn e-post adressa di [her].
 


Besøkende:
-
totalt:
- denne mnd:
- i dag:
- akkurat nå:


(telleren startet 08.10.02)

Email:
Vi er å treffe på
stein@austfjordneset.no. Adressen har en begrensning slik at vi ikke mottar mail som er større enn 200 kb. Det er kanskje grunnen til at mange savner svar på mailene sine. Det beste er om mailene ikke inneholder vedlegg som f.eks bilder. Det tar veldig lang tid å laste ned slike vedlegg, samt kostnadene er skyhøye.


 
e8IsM3