Et år er over…

 

Skrevet onsdag 23. juli 2003 07:45

Ingvill har vært den tøffeste og mest optimistiske av oss alle – helt til hun skulle kaste parkdressen på bålet. Da lå allerede Nordsyssel og ventet på oss.


Vi hadde lenge vært enige om at den utslitte, hundemøkkgjennomtrukne parkdressen til Ingvill skulle brennes på bålet før vi reiste herfra. Det fillete plagget symboliserer mer enn noe annet den vinteren vi nettopp har opplevd. Hennes skitne votter og utslitte støvler lå allerede og brant. Men parkdressen som hadde holdt henne varm gjennom så mange vinterstormer, det ble for tøft. Hun sto lenge og knuget dressen inntil seg uten å si noe. Så kastet hun den plutselig i flammene og løp gråtende av gårde.

I dag reiser vi. Det er for travelt til å formulere kloke ord om hva dette året har vært for oss. Hastverket vi plutselig fikk er et bra påskudd for å slippe å dvele ved alt det som vi nå legger bak oss. Avskjeden er tøff nok likevel. Akkurat nå er det vanskelig å forestille seg at livet noen gang skal kunne bli det samme igjen.

Dette er altså siste sending fra Austfjordneset. Men vi kommer tilbake med en endelig hilsen når vi kommer hjem til Romsdalen. Det skjer i midten av neste uke.

Og så ønsker vi Jan Åge Ege fra Åmli velkommen til Austfjordneset. Han har noe å glede seg til. Lykke til med fangsten!

Tidligere og nåværende fangstfolk på Austfjordneset. Jan Åge Ege flankert av Aasheim/Amundsen-gruppen.


[tilbake]
[til artikkelregisteret]

 


Været:

6°C Liten kuling

onsdag 23. juli 2003 07:35
Siste værmelding fra Austfjordneset. Takk for laget! Fra nå av må dere gjette dere til vindretningen i Wijdefjorden.
[logg]


Gode Råd:

e8IsM3 

Ukens bilde:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa

(klikk på bildet for større versjon)

[se arkiv over "ukens bilder"]


Hold deg oppdatert!
Vi sender ut en e-post omtrent en gang i måneden, med oppdateringer fra Austfjordneset. Ønsker du å motta denne, legg inn e-post adressa di [her].
 


Besøkende:
-
totalt:
- denne mnd:
- i dag:
- akkurat nå:


(telleren startet 08.10.02)

Email:
Vi er å treffe på
stein@austfjordneset.no. Adressen har en begrensning slik at vi ikke mottar mail som er større enn 200 kb. Det er kanskje grunnen til at mange savner svar på mailene sine. Det beste er om mailene ikke inneholder vedlegg som f.eks bilder. Det tar veldig lang tid å laste ned slike vedlegg, samt kostnadene er skyhøye.


 
e8IsM3