Bok og foredrag

 

Året på Austfjordneset dreide seg ikke bare om røkterunder og sledeturer. Til den som ennå ikke er forsynt blir det både bok og foredrag

Skrevet søndag 3. august 2003 23:57



I første halvdel av oktober kommer boka om året på Austfjordneset på Cappelens Forlag.

Jeg har fått anledning til å selge boka via hjemmesiden vår. Den som har lyst på boka med en hilsen og signatur fra oss alle fire kan bestille den direkte fra oss. Boka sendes vedlagt innbetalingsblankett for å spare oppkravsgebyr. Prisen i bokhandlene blir kr. 398.-. Prisen fra oss blir da kr. 398.- pluss porto. De som ønsker en hilsen utover våre signaturer, kan skrive hva som skal stå, så greier vi nok det. Bestill direkte til stein@austfjordneset.no .

Boka vil bli sendt ut så snart den foreligger. Hvis produksjonen går som planlagt, kan den forventes i posten i slutten av oktober. Bestillinger tar vi selvfølgelig imot utover hele høsten. (Vent gjerne til boka foreligger i bokhandlene, så kan dere ta en kikk i den først.)

FOREDRAG I OSLO
I Oslo blir det foredrag om året på Austfjordneset i universitetsaulaen torsdag 6. november. Tid og billettbestilling og slikt skal jeg informere om på denne siden så snart det er klart.




[tilbake]
[til artikkelregisteret]

 


Været:

6°C Liten kuling

onsdag 23. juli 2003 07:35
Siste værmelding fra Austfjordneset. Takk for laget! Fra nå av må dere gjette dere til vindretningen i Wijdefjorden.
[logg]


Gode Råd:

e8IsM3



 

Ukens bilde:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa

(klikk på bildet for større versjon)

[se arkiv over "ukens bilder"]


Hold deg oppdatert!
Vi sender ut en e-post omtrent en gang i måneden, med oppdateringer fra Austfjordneset. Ønsker du å motta denne, legg inn e-post adressa di [her].
 


Besøkende:
-
totalt:
- denne mnd:
- i dag:
- akkurat nå:


(telleren startet 08.10.02)

Email:
Vi er å treffe på
stein@austfjordneset.no. Adressen har en begrensning slik at vi ikke mottar mail som er større enn 200 kb. Det er kanskje grunnen til at mange savner svar på mailene sine. Det beste er om mailene ikke inneholder vedlegg som f.eks bilder. Det tar veldig lang tid å laste ned slike vedlegg, samt kostnadene er skyhøye.


 
e8IsM3